joi, 20 noiembrie 2014

Ceasul Bliss

    Fetelor, nu o sa va vina sa credeti! Am cumparat ceasul aceasta pentru a-l face cadou prietenei mele de ziua ei acum doi ani. I-a placut extraordinar de mult! Am avut grija sa pregatesc evenimentul cum se cuvine: impreuna cu alte colege i-am organizat ziua de nastere si i-am comandat tortul. Cand a venit momentul impartirii cadourilor, al meu a fost primul. Dupa ce s-a delectat cu ciocolata ce i-o luasem, a vazut ceasul si l-a luat imediat din cutia lui, punandu-l entuziasmata pe mana. Ea are culoarea parului deschisa – asa ca s-a potrivit foarte bine cu nuanta de ocru a cureluselor ceasului, care pe margine avea impletitura neagra. Sirul de pietricele albe stralucitoare si albastru inchis decorau una dintre cureluse, in timp ce cealalta avea doua pietre mari, ce iti furau imediat privirile, pozitionate de o parte si de cealalta a cadranului. Mamei ei i-a placut foarte mult, spunand ca are prietene grozave care ii cunosc bine gusturile.
    Din ziua aceea, prietena mea l-a avut mereu la mana, venindu-i nemaipomenit! Modelul delicat ii accentua trasaturile minione de care dispunea. Cat despre obiectul in sine, nimic nu ii putea veni mai bine decat un ceas care sa il poarte mereu, aratand foarte chic fara vreun efort incredibil.
    Tin minte ca l-a purtat in cel mai greu moment pe care mi-l pot inchipui: ziua cand m-am mutat in alt oras. Venise intr-o fuga de acasa pana la gara, abia putand sa mai respire. Incercam sa ne luam la revedere una de la cealalta, dar nu prea reuseam, ne napadisera lacrimile si nu reuseam niciuna sa scoatem vreun cuvant. Intr-un final mi-am facut curaj si m-am urcat in tren, facandu-i cu mana. Atunci, mi-a facut si ea cu mana si am vazut ca avea ceasul ce i-l daruisem acum doi ani de zile! Era totusi dis-de-dimineata, deci era foarte putin probabil sa se fi aranjat special pentru asta. Cel mai probabil il purtase in continuu si uitase de el, culcandu-se cu el la mana. Cand am ajuns la locul meu din tren, am sunat-o si i-am spus ca nu a fost nevoie sa se "deranjeze" atata pentru plecarea mea, la care ea a inceput sa rada. I-am mai zis si ca mi va fi foarte dor de ea, cel putin pana urma sa revin in oras.

    Recomand acest ceas deosebit tuturor fetelor ce doresc sa isi exprime firea aventuroasa si care vor sa arate cat mai chic posibil!

marți, 18 noiembrie 2014

Sisteme de supraveghere video  In viata asta nu toti primim ceea ce ne dorim, nu toti trim unde vrem, nu toti ne permitem orice, dar sufletul si caracterul limpede al unei persoane e cea mai mare bogatie. Uneori nu stiu cum sa ne ascundem invidia, daca avem, nu stim sa fi prietenosi cu o persoana mai mult norosoana decat noi, nu stim sa acceptam criticile si reprosurile pe care ni le spun alte persoane. Si cum prietenii buni nu se gasesc pe toate drumurile, am propus o seara de film, iar acest film consta in vizionarea inregistrarilor de la sistemul de supraveghere video. O sa radeti,stiu! Nimeni nu face asa ceva, dar noi suntem mai speciali, mai presus de toti oamenii.

Inainte de a viziona inregistrarile trebuie mentionat motivul pentru care sistemul de supraveghere video a ajuns vedeta casei. 

   Cum in meseria mea de manechiurista, imi intrau in casa o multime de oameni, pe care ii cunosteam sau nu, am observat ca lucrurile mele dispareau putin cate putin. Ce era cel mai amuzant, era faptul ca nu lasam pe nimeni nesupravegheat, dar totusi lucrurile dispareau. Era vreo tehnica anume de a "sterpelii" obiecte sau pur si simplu neatentia mea?! S-a intamplat odata, de doua ori, de trei ori, de n ori , unde sunt lucrurile mele? Aveam impresia ca incepea sa se lumineze usor, usor camera mea . M-am hotarat impreuna cu parintii mei sa instalam sistem de supraveghere interior, dar si in experiorul acesteia, nu multe camere atat cat sa se vada ce e mai important. Am invatat cum sta treaba cu acest sistem si chiar imi placea sa vizionez inregistrarile. Pana in clipa in care un lucru important din camera mea disparuse, era pus chiar pe mobila, fix in dreptul privirii mele. Cum am ramas singura am fugit sa vad inregistrarile. Ce pot sa spun mi-am luat o mare teapa, se pare ca hotul meu avea sa fie mama mea, care imi lua cate un obiect care ii trebuia si ii schimba locul pentru a facem mai multa ordine . Aceasta intamplare am povestito tuturor prietenilor mei, asa ca am decis sa si vizionam filmarile si sa ne amuzam pe seama lor, dar si pe seama noastra aratand foarte haiosi pe sticla. Cu totii iubeam sistemul de supraveghere video, si nu doar pentru ca ne oferea sigurnata in seriile albe pe care le petreceam, dar si pentru ca ne amuzam pe seama imaginiilor.