marți, 17 septembrie 2013

Matei si-a infrumusetat dantura


Am de facut o mare remarca !!! Dragi prieteni cum este posibil sa nu se cunoasca temreni elementari din medicina ce fac parte din viata noastra. Am un prietn Matei are dinti strambi. nici o problema pana aici. Insa m-a intrebat ce sa faca sa-i indrepte si i-am spus. Mergi la un cabinet dentar si rezolvati problema de ortodontie. Si m-a intrebat ce-i aia...pai cum sa nu stii ? asa ca frumos am cautat pe internet si am gasit clinica Peterndent-art si si-a rezolvat toata problema acolo rapid si eficient. A fost tare multumit.

miercuri, 4 septembrie 2013

Ce facem in 2014? Unde mergem?

Anul 2014 va fi unul faorte pestrit din punct de vedere turistic si sunt sigur de asta in ideea in care oamenii deja s-au saturat de concedii all inclusive in Turcia si Bulgaria - pe de alta parte cu siguranta s-au saturat si de starea jalnica a unitatilor de cazare din Grecia si nu in ultimul rand trebuie sa tinem cont si de faptul ca populatia Romaniei este din ce in ce mai saraca.

Astfel... oare este posibila o migrare a turistilor in zona de vacante exotice?

Va creste marketshare-ul liniilor de croaziera prezente in Romania?

Vor petrece romnanii o mai mare parte a concediilor in tara?

Se vor orienta romanii catre vacante in zone mai putin explorate pana acum ale europei?


Situatia croazierelor:
- pentru croaziere situatia este interesanta in ideea in care multe agentii si-au facut site-uri si deja au inceput o promovare foarte puternica - un exemplu il pot da cei de la traveldesk, cu www.info-croaziere.ro - care deja propune oferte croaziere 2014

Situatia Greciei:
- charterul spre Lefkada a fost un esec si din datele pe care le avem din piata mai avem si alte esecuri cu adevarat rasunatoare, probabil la anu' oferta pentru grecia va fi mult mai mica.

Situatia Turciei:
- charterele spre turcia s-au redus anul acesta fata de anul trecut, mai ales pe fomdul unei cereri extrem de mari si cu siguranta la anu' vom avea si mai putine cereri - una peste alta situatia agentilor care es ocupa de turcia pare a fi dramatica.