marți, 18 noiembrie 2014

Sisteme de supraveghere video  In viata asta nu toti primim ceea ce ne dorim, nu toti trim unde vrem, nu toti ne permitem orice, dar sufletul si caracterul limpede al unei persoane e cea mai mare bogatie. Uneori nu stiu cum sa ne ascundem invidia, daca avem, nu stim sa fi prietenosi cu o persoana mai mult norosoana decat noi, nu stim sa acceptam criticile si reprosurile pe care ni le spun alte persoane. Si cum prietenii buni nu se gasesc pe toate drumurile, am propus o seara de film, iar acest film consta in vizionarea inregistrarilor de la sistemul de supraveghere video. O sa radeti,stiu! Nimeni nu face asa ceva, dar noi suntem mai speciali, mai presus de toti oamenii.

Inainte de a viziona inregistrarile trebuie mentionat motivul pentru care sistemul de supraveghere video a ajuns vedeta casei. 

   Cum in meseria mea de manechiurista, imi intrau in casa o multime de oameni, pe care ii cunosteam sau nu, am observat ca lucrurile mele dispareau putin cate putin. Ce era cel mai amuzant, era faptul ca nu lasam pe nimeni nesupravegheat, dar totusi lucrurile dispareau. Era vreo tehnica anume de a "sterpelii" obiecte sau pur si simplu neatentia mea?! S-a intamplat odata, de doua ori, de trei ori, de n ori , unde sunt lucrurile mele? Aveam impresia ca incepea sa se lumineze usor, usor camera mea . M-am hotarat impreuna cu parintii mei sa instalam sistem de supraveghere interior, dar si in experiorul acesteia, nu multe camere atat cat sa se vada ce e mai important. Am invatat cum sta treaba cu acest sistem si chiar imi placea sa vizionez inregistrarile. Pana in clipa in care un lucru important din camera mea disparuse, era pus chiar pe mobila, fix in dreptul privirii mele. Cum am ramas singura am fugit sa vad inregistrarile. Ce pot sa spun mi-am luat o mare teapa, se pare ca hotul meu avea sa fie mama mea, care imi lua cate un obiect care ii trebuia si ii schimba locul pentru a facem mai multa ordine . Aceasta intamplare am povestito tuturor prietenilor mei, asa ca am decis sa si vizionam filmarile si sa ne amuzam pe seama lor, dar si pe seama noastra aratand foarte haiosi pe sticla. Cu totii iubeam sistemul de supraveghere video, si nu doar pentru ca ne oferea sigurnata in seriile albe pe care le petreceam, dar si pentru ca ne amuzam pe seama imaginiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu