marți, 13 septembrie 2016

Conditii de lucru si salarii in live streaming

Orice persoana se afla in cautarea jobului de vis, iar in cazul fetelor acesta este mult mai aproape decat s-ar fi crezut. Pentru multi, un loc de munca ideal este acela care plateste bine, promite conditii bune de lucru, fara stres, fara griji si cu un program lejer si flexibil, adica cu alte cuvinte: videochatul. Chiar daca pentru unii, acest subiect inca este unul tabu, traim intr-o lume tot mai moderna, care se adapteaza noilor cerinte si in care tinerii pot ajunge sa castige sume foarte mari, fara a avea experienta in acest domeniu.
Conditii de lucru si salarii
Fetele care isi doresc sa devina modele de videochat au la dispozitie foarte multe studiouri la care sa apeleze, in toate marile orase ale tarii, insa trebuie sa le aleaga pe cele mai profesioniste si renumite, pentru a nu avea parte de surprize neplacute. Studentele se pot orienta catre programul part time, astfel incat sa nu neglijeze nici studiile, insa nici timpul liber, pe aceasta cale ajungand sa aiba bani suficienti de buzunar, dar si pentru o vacanta mult dorita sau pentru finantarea facultatii.
In schimb, cele mai mari salarii sunt castigate, bineinteles, de catre modelele care lucreaza full time, veniturile debutand de la 3-4.000 de lei pe luna in cazul celor fara experienta si pot depasi 10.000 de lei in decurs de doar cateva luni. Cu toate acestea, cele mai muncitoare si serioase fete, pot sa castige peste 40.000 de lei in fiecare luna, suma alcatuita din salariu si diferite bonusuri consistente.
De obicei sunt disponibile 3 ture din care se pot alege 4, respectiv 8 ore de lucru, in functie de preferinte si de viata personala, iar fiecare fata se poate bucura de propria camera din care sa lucreze, in lux si aparatura de ultima generatie pentru satisfactie maxima.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu