vineri, 2 decembrie 2016

Fose Septice Ecologice de Vanzare

Fosele septice reprezinta niste sisteme foarte des intalnite in mediul rural, insa care in ultimii ani sunt folosite mai des si in zonele urbane, fiind poate cea mai buna alternativa la canalizarea furnizata de municipalitate. Un asemenea sistem presupune colectarea apelor folosite in gospodarie si drenarea lor, iar cei care isi doresc sa se bucure de mai multe avantaje pot apela la fosele septice ecologice, ce implica costuri mai reduse la intretinere.
Care sunt avantajele?
Poate ca unul dintre cele mai importante aspecte este faptul ca aceste sisteme ecologice sunt mult mai rezistente in fata crapaturilor decat cele obisnuite din beton si nici nu mai sunt implicate probleme precum rugina, coroziune sau uzura. De asemenea, scad considerabil costurile transportului si manoperei de instalare, deoarece fosele ecologice propun o greutate mai redusa decat alte variante, in timp ce preturile acestora sunt mult mai accesibile.
Sunt foarte rare cazurile in care apar probleme la scurgere, iar acestea sunt foarte usor de remediat, fara a implica costuri importante. In plus, inchiderea este foarte etansa, motiv pentru care nu exista riscul ca in aer sa fie resimtite mirosuri neplacute, fiind respectate toate reglementarile impuse de Uniunea Europeana cu privire la protejarea mediului inconjurator.
De stiut
Se recomanda ca orice persoana sa evite aruncarea a diferite substante chimice in vasul de toaleta sau in chiuveta deoarece se pot altera bacteriile fosei, caz in care aceasta nu va mai fi eficiente. De asemenea, nu trebuie eliminate pe aceasta cale materiale textile, din cauciuc sau din plastic, intrucat exista riscul de infundare a tevilor.
Doar profesionisti

Se recomanda ca instalarea sa fie efectuata doar de catre cei mai bine pregatiti specialisti ai domeniului, intrucat aceste fose septice ecologice fiind confectionate din plastic, ele se pot deteriora in momentul instalarii, iar orice problema de acest tip neidentificata poate atrage numeroase alte probleme in viitor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu