sâmbătă, 2 decembrie 2017

Cum sa alegi cel mai potrivit smartwatch


Pentru a fi intotdeauna la curent cu noutatile nu este de ajuns sa avem numai un smartphone, ci trebuie sa ne completam colectia de gadgeturi si cu un smartwatch, care are rolul de a face mai usoare mai multe activitati. Asadar, cei care detin un telefon cu Android, trebuie sa aleaga un smartwatch care ruleaza acelasi sistem de operare si oricand poti alege dispozitive de la iUni aici.

Mai comod
In primul rand, cele doua dispozitive se conecteaza intre ele prin intermediul Bluetooth-ului, iar pe aceasta cale e mult mai usor sa se initieze sau sa fie preluat un apel direct de la incheietura mainii. In acelasi timp, notificarile venite de pe retelele de socializare sunt la fel de usor de verificat, totul intr-un mod foarte discret.

Aspect placut
Aspectul unui smartwatch Android difera de la un model la altul, unele fiind dedicate femeilor, altele barbatilor, iar cureaua acestor dispozitive poate fi din materiale variate, de la cauciuc, la plastic, metal, silicon si nu numai.

Fa mai mult sport
Indiferent de sportul preferat, cu ajutorul unui astfel de gadget ai ocazia de a-ti imbunatati activitatea si de a o monitoriza, astfel incat sa ajungi la obtinerea celor mai bune performante personale. Functiile incorporate sunt foarte utile, de la pedometru, cronometru, barometru, altimetru sau termometru corporal, toate au rolul lor.

Nu il ratacesti
Printre functiile esentiale se numara si cea antifurt prin care nu trebuie sa mai ai grija ratacirii ceasului, intrucat de fiecare data cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre ceas si telefon, se va emite un semnal sonor.

Cumpara acum

Poti sa cumperi acum un dispozitive de la iUni aici intrucat gama e foarte variata, iar pentru ca activitatea se desfasoara online, sunt de ajuns numai cateva minute pentru a lua o decizie. In plus, orice client se bucura de transport gratuit prin curier la fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei. Mai mult, oricine are ocazia de a testa produsele in cadrul showroom-ului iUni din sectorul 3 din Bucuresti pentru a fi siguri ca vor face cea mai buna alegere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu