luni, 28 mai 2018

Vara asta nu am rezistat fara aer conditionat


Probabil ca fiecare dintre noi am observat faptul ca de la un an la altul temperaturile sunt tot mai ridicate in cursul verii, motiv pentru care ne confruntam cu disconfort de fiecare data cand iesim din casa. In schimb, cu ajutorul aparatelor de aer conditionat pe care le intalnim la serviciu, la birou, in centrele comerciale si in orice magazin, arsita verii este mai usor de depasit, dar aceste aparate nu au cum sa lipseasca nici din propria locuinta. Pe langa confort, sunt aduse mai multe avantaje, iar eastshop.ro ti le prezinta pe cele mai importante.

Prevenirea deshidratarii
Atunci cand ne expunem la temperaturi ridicate pentru perioade lungi de timp ne putem deshidrata intrucat transpiram si eliminam apa din corp, iar daca aceasta nu este inlocuita imediat, atunci ne putem confrunta cu diferite probleme. Mai mult, cei mai expusi sunt cei care se confrunta cu probleme cardiace, intrucat din cauza temperaturilor ridicate este mai dificil pentru corp sa isi regleze propriul ritm, caz in care se favorizeaza infarcturile. In schimb, prin asigurarea unui mediu placut si comod, astfel de situatii neplacute sunt evitate.

Calitatea aerului
Bineinteles, unul dintre cele mai mari avantaje e reprezentat de faptul ca se imbunatateste calitatea aerului, iar in orice mediu interior se va asigura o atmosfera mult mai placuta, dar si mai sanatoasa. Se elimina praful, polenul, microbii sau microorganismele, se reduce umiditatea, ocazie cu care se previne formarea mucegaiului si aparitia tuturor problemelor aferente. Totusi, este important ca filtrele de aer sa fie curatate sau inlocuite periodic, in functie de specificatiile producatorilor, pentru ca in caz contrar aparatele nu mai sunt la fel de eficiente si au nevoie de un efort suplimentar pentru a asigura aceleasi performante.

Fara alergii
Aparatele de aer conditionat curata aerul pe care il respiram, iar pe aceasta cale au de castigat in special cei care se confrunta cu alergii sau astm, pentru ca simptomele deranjante vor ramane doar o amintire. Nu numai ca praful, bacteriile si alergenii sunt tinuti la distanta datorita prezentei filtrului, insa prezenta acestora se evita si prin faptul ca aparatele de aer conditionat sunt puse in functiune cu ferestrele inchise.

Cumpara acum
Acum ca stii care sunt principalele avantaje aduse de un astfel de dispozitiv, nu mai sta pe ganduri si apeleaza la eastshop.ro unde gasesti modelul exact de care ai nevoie, intrucat gama este foarte variata. In plus, preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, astfel ca nu este de alocarea unui buget semnificativ in acest sens. Totusi, este important sa se tina cont de specificatii, iar puterea aleasa sa fie una adaptata mediului, pentru a nu consuma mai mult decat este nevoie, insa sa nu fie prea slaba pentru a nu putea ajunge la performantele dorite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu