marți, 12 februarie 2019

De acum stiu de unde pot cumpara kit-uri GPL


Oricine a auzit pana acum de instalatiile GPL, acele sisteme care ajuta fiecare sofer sa faca economii considerabile la fiecare drum parcurs cu masina, motiv pentru care stii ca aici esti pe maini bune. La MonteazaGPL ai acces la o gama foarte variata de dispozitive, unde este imposibil sa nu dai peste cele care sa se plieze cel mai bine cerintelor tale. Prin alegerea unui kit de instalare vei ajunge sa faci economii considerabile la fiecare drum parcurs cu masina, insa beneficiile nu se opresc aici.

Se prelungeste durata de viata a motorului
Putine persoane stiu ca o instalatie GPL poate ajuta la prelungirea duratei de viata a motorului, insa explicatia este foarte simpla in acest sens. Gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai curat decat benzina sau motorina, ceea ce presupune ca arderile se fac complet, astfel ca nu mai exista substante nocive care sa se depuna pe componentele motorului.

Solutiile sunt moderne
De asemenea, la MonteazaGPL ai acces la o gama foarte variata de produse, iar toate solutiile sunt moderne. Cu alte cuvinte, te bucuri de mai multa siguranta si nu va exista niciodata riscul sa apara pierderi de gaze, atat timp cat se respecta regulile de intretinere. Kit-urile GPL trebuie sa fie verificate de catre specialisti la fiecare doi ani, intr-o procedura similara cu cea a ITP-ului, in lipsa careia soferii nu au voie sa circule cu autoturismele pe drumurile publice.

Pentru orice autoturism
Solutiile sunt foarte variate, motiv pentru care se pot alege unele universale, care se potrivesc pentru toate tipurile de autoturisme, fie unele special dedicate unor masini, in functie de marca, model si tipul motorului. In acest caz costurile sunt ceva mai ridicate, insa creste si eficienta, motiv pentru care merita sa profiti de pe urma tuturor optiunilor care iti sunt propuse aici.

Investitia este modica
Pretul mediu pentru un kit GPL este de 500 de euro pentru modelele universale, ce pot fi folosite pe toate autoturismele, insa tarifele pot creste pentru modelele dedicate. Oricare ar fi alegerea facuta, investitia se va amortiza in cel mai scurt timp in functie de distanta parcursa de catre fiecare sofer. Astfel, MonteazaGPL este locul ideal catre care sa te orientezi in contextul in care aici sunt propuse o multime de variante din care poti sa alegi.

Intretinerea nu reprezinta o problema
Totodata, nu este deloc dificil sa intretii aceste produse, fiind nevoie doar ca la fiecare doi ani sa fie verificate de catre specialisti in cadrul unui service autorizat. In rest, soferii nu sunt nevoiti sa faca nicio interventie asupra sistemului, ci doar sa se bucure de pe urma tututor beneficiilor aduse si a economiilor promise.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu