marți, 10 septembrie 2019

Ne putem ocupa oricand de o inmormantare


Cand stii la cine sa apelezi este mult mai usor sa te ocupi de organizarea unei inmormantari. De fapt, mai simplu este sa te lasi direct pe mana acestora asa ca alege serviciile noastre non stop intrucat la Casa Funerara Luca te asteapta mult profesionalism. Cu siguranta, este foarte dificil sa te confrunti cu moartea unei persoane apropiate, dar specialistii de aici te pot ajuta pentru a depasi mai usor momentul.

Te bucuri de profesionalism
Stii ca atunci cand apelezi la Casa Funerara Luca ai parte de cele mai bune conditii, ceea ce este esential intrucat nimeni nu stie cum sa se descruce in asemenea momente. Totusi, profesionalismul nu va lasa niciodata de dorit, motiv pentru care stii ca esti pe maini bune si ca specialistii de aici se vor ocupa de toate detaliile. Cine nu a mai organizat pana acum o inmormantare, cu siguranta, nu stie care sunt cerintele pe care trebuie sa le aiba in vedere, dar nici nu trebuie penru ca aici e mai simplu de rezolvat totul.

Apeleaza acum
Poti apela chiar acum intrucat nu esti nevoit sa te complici cu fel si fel de proceduri pe care nu le stii si la Casa Funerara Luca ai parte de indrumarea necesara pentru a obtine toate actele si tot ce mai este nevoie in cazul unei inmormantari. Alege serviciile noastre non stop si, cu siguranta, te vei bucura de faptul ca scapi de toate grijile.

Treci mai usor peste momentele neplacute
Iti va fi mult mai usor sa depasesti momentele dificile intrucat atunci cand te confrunti cu moartea unei persoane dragi, probabil ca ultima grija este aceea de a alerga dupa toate actele necesare, cand totul e mult mai simplu si mai comod cu ajutorul Casei Funerare Luca.

Pachetul care iti convine
Poti alege pachetul care crezi ca se pliaza cel mai bine nevoilor tale, dar, bineinteles, si buzunarului. E bine de stiut ca poti plati cu talonul de pensie si descoperi si cazurile in care primesti inapoi din suma platita, astfel ca in anumite contexte chiar poti sa nu platesti nimic pentru o inmormantare. In acest sens putem aminti de faptul ca pachetul cel mai accesibil costa numai 1000 de lei, iar suma este restituita integral.

Asadar, aici sunt incluse toate cele necesare, de la sicriul complet echipat, pana la crucea inscriptionata, lenjeria pentru sicriu, setul de orare, cel mic si cel mare, toaletarea decedatului, manipularea sa, preluarea de la domiciliu sau spital, asezarea in sicriu, transportul funerar si nu numai. Sunt disponibile si pachete intermediare, dar si unele mai costisitoare, printre care cele la 8026 lei, suma din care 3013 lei este restiuita familiei, astfel ca merita sa descoperi toate optiunile la Casa Funerara Luca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu