miercuri, 15 iunie 2016

Alege un studio profesionist

De ce sa fac videochat?
In primul rand pentru ca este un job unde ai parte de foarte mult confort si nu te streseaza nimeni. In plus, nu ai de a face cu oameni needucati, la fel ca in cazul chelneritelor si nici nu trebuie sa lucrezi la bucatarie in conditii dificile. Videochatul inseamna conditii grozave de munca, intr-un mediu placut, cu prietene de nadejde, si care, cel mai important, aduce venituri foarte mari, care poate ca in alte conditii ar fi fost imposibil de obtinut.
De ce sa aleg un studio profesionist?
Pentru ca acestea sunt cele care asigura cele mai bune conditii de munca. Aici ai garantia ca lucrezi legal, pe baza unu contract de munca si poti fi sigura ca salariul va fi platit la timp, zilnic, saptamanal sau lunar, in functie de politica fiecarui studio. In plus, multe dintre acestea promit bonusuri semnificative modelelor care au obtinut performantele cele mai mari, insa si celor care isi arata devotamentul sau celor care recomanda noi modele.
De asemenea, in multe situatii se asigura transportul gratuit, fie cu un sofer, fie se deconteaza banii de taxi, iar studiourile sunt situate in inima marilor orase, aproape de orice punct de interes. Modele care provin din alte orase si nu au un loc de cazare, o pot face chiar in cadrul studiourilor, in schimbul unor sume modice.
Care sunt salariile?
Comparativ cu piata muncii din tara noastra, un model videochat castiga enorm. Chiar si o fata fara experienta are parte de un salariu ce pleaca de la 3.000 de lei, in conditiile in care nu a mai lucrat niciodata, iar pe masura ce capata experienta, in lunile urmatoare salariul poate sa creasca pana la 10.000 de lei si chiar mai mult. Acestea fiind spuse, un model de videochat ajunge sa castige foarte bine, totul pentru a avea un trai mai mult decat decent.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu